top of page
Van Ruysdael helpt je bij het bestelproces (offerte, bestelling, levering, garantie) zelfs in bijzondere gevallen zoals deze enorme venster in Delft - Nederland

Bestelproces

Prijs- en leverinformatie ontvangt u in een offerte op maat. De gewenste offerte zet u om in een bestelling. Na betaling volgt de levering van het glas. Tenslotte kunt u een garantiecertificaat aanvragen indien het glas volgens de richtlijnen is geplaatst. 

Offerte

Wanneer u een offerte aanvraagt ontvangt u binnen enkele dagen prijs- en leverinformatie van Van Ruysdael. Afhankelijk van de bouwstijl van uw project en de gewenste glas eigenschappen, kunt u een glassoort kiezen uit ons assortiment. Mocht u hierover meer advies willen, neem dan gerust contact met ons op. 

Voor het aanvragen van een offerte zijn de (globale) glasmaten, het aantal en eventuele modelvormen nodig. U neemt zelf de maten op, of laat dit door uw glaszetter doen. Indien u een glaszetter zoekt, kunnen wij u hierover adviseren. 

Bestelling

Indien u al een offerte heeft ontvangen die u wilt omzetten in een bestelling, stuurt u deze voor akkoord terug.  

Na verzending ontvangt u binnen enkele dagen de orderbevestiging. Hierop staan de bestellingdetails, de prijs en een indicatie van de levertijd. Controleer de bestelling en stuur de orderbevestiging per e-mail of post voor akkoord retour. Mocht er iets niet correct zijn, neemt u contact op. 

U voldoet de betaling, zoals vermeld op de factuur. Wanneer uw betaling binnen is, ontvangt u een bevestiging van de leverdatum. 

Levering 

Het glas wordt afgeleverd op het door u opgegeven afleveradres. Enkele dagen voorafgaande de levering ontvangt u bericht welke dag het glas wordt afgeleverd. 

Controleer de levering binnen 48 uur. In geval van breuk stuurt u foto's van de schade naar mail@van-ruysdael.com. Bij goedkeuring van de aangifte van schade wordt voor een snelle nalevering gezorgd. 

Garantie

Het Van Ruysdael glas is een uniek product, met een langere levensduur dan andere isolerende beglazing. Om u de garantie te geven dat u een echt Van Ruysdael product heeft aangeschaft, leveren wij op aanvraag een certificaat van echtheid. 

Wilt u 15 jaar garantie, dan kunt u volgens de voorschriften het glas plaatsen met Van Ruysdael Mastiek. Deze combinatie van producten hebben we zo op elkaar afgestemd, dat het glas, het venster èn schilderwerk een veel langere levensduur krijgen. Dat bespaard u zorgen en kosten.  

Steeds meer glaszetters die met Van Ruysdael werken bieden inmiddels ook garantie op de plaatsing van het glas. Vraag bij de betreffende montagebedrijven welke garantie zij verstrekken. 

bottom of page