top of page
Van Ruysdael glas in Palais Galliera. Brengt de essentie van licht tot leven zodat de kunstschatten van Palais Galleira nog vele decennia optimaal bewaard blijven.

Besteltraject

Prijs- en leverinformatie ontvangt u bij Van Ruysdael in een offerte op maat. De gewenste offerte kunt u daarna gemakkelijk omzetten in een bestelling. Hierna volgt de levering van het glas. Met uw unieke ordernummer kunt u naderhand een echtheidscertificaat aanvragen door uw project te registreren. Hierdoor bent u verzekerd van de kwaliteit en authenticiteit.

Offerte

Offerte

Wanneer u een offerte aanvraagt ontvangt u binnen enkele dagen prijs- en leverinformatie. U kunt kiezen uit de collectie voor Van Ruysdael Essential of Premium. Van Ruysdael Professional is volledig te upgraden voor de meest veeleisende toepassingen. 
Voor het aanvragen van een offerte zijn (globale) glasmaten, het aantal en eventuele modelvormen nodig. U neemt zelf de glasmaten op, of laat dit door uw glaszetter doen. Indien u een glaszetter zoekt bij u in de omgeving, kunnen wij u hierbij adviseren.
Bij vragen of advies kunt u contact met ons opnemen.

Bestelling

U kunt in uw offerteaanvraag ook aangeven dat het om een bestelling gaat. Indien u al een offerte heeft ontvangen die u wilt omzetten in een bestelling, stuurt u deze voor akkoord terug. 
Bij een bestelling vult u de exacte glasmaten en modelvormen in. Maten worden in millimeters aangegeven. De glasmaat is de strakke sponningmaat, min de speling voor het glas. Speling voor het Van Ruysdael glas is in de regel 3 tot 5mm per kant, afhankelijk hoeveel ruimte de sponning toelaat. Ofwel, de glasmaat is 6 tot 10mm kleiner dan de strakke sponningmaat. Glasmaten worden altijd aangeduid in breedte x hoogte. 

Indien uw bestelling modelruiten bevat zijn er meerdere opties: 
Voor de meest voorkomende vormen hebben we een overzichtsblad modellen waarop de maten ingevuld kunnen worden. Dat blad kunt u met uw bestelling meesturen. Glasmodellen worden vanaf buitenaf aangeduid en opgemeten. U kunt hiervoor een digitale tekening mailen in dxf. of dwg. formaat. U kunt ook mallen sturen naar Van Ruysdael (aan het verwerken van mallen zijn kosten verbonden).

Orderbevestiging

Levering

Na verzending ontvangt u binnen enkele dagen de orderbevestiging. Hierop staan de bestellingdetails, de prijs en een indicatie van de levertijd. Controleer de bestelling en stuur de orderbevestiging per e-mail of post voor akkoord retour. 
U voldoet de betaling, zoals vermeld op de factuur. Wanneer uw betaling binnen is, ontvangt u een bevestiging van de leverdatum.

Levering

Het glas wordt afgeleverd op het door u opgegeven afleveradres. Enkele dagen voorafgaande de levering ontvangt u een bericht welke dag het glas wordt afgeleverd. Indien u speciale wensen heeft met betrekking tot de levering van uw glas kunt u hierover contact opnemen. 
Controleer de levering binnen 48 uur. In geval van breuk kunt u foto's van de schade naar ons mailen. Wij zorgen voor een snelle nalevering.
Lees hier de volledige levering- en betalingsvoorwaarden van Van Ruysdael.

Garantie

Garantie

Omdat alle Van Ruysdael producten gemaakt zijn om lang mee te gaan zijn alle Van Ruysdael producten onderworpen aan de van kracht zijnde wettelijke garanties. Het volgende wordt niet gedekt door de garantie:

 

  • Schade als gevolg van spanning op het glas, inslag, schuren of onjuist of onzorgvuldig gebruik van het glas.

  • Schade als gevolg van bewerkingen aan het glas die niet door Van Ruysdael werden uitgevoerd.

  • De gevolgen van normale veroudering van het glas of onzorgvuldige montage of gebruik van ongeschikte montagematerialen.

Uniek is onze levenslange garantie op het Premium glas voor de thermische prestaties. Montage instructies voor de langst mogelijke levensduur voor het geheel worden bij iedere levering ter beschikking gesteld.

bottom of page