top of page

Montage

Wanneer u Van Ruysdael glas koopt, krijgt u het vertrouwen dat uw Van Ruysdael glas zorgvuldig in uw vensters aangebracht wordt. Voor de bescherming van de vensters met de beglazing heeft Van Ruysdael mastiek ontwikkeld die blijvend verlijmt en flexibel blijft. Het versterkt de vensters en is makkelijk overschilderbaar. De montagehandleiding laat eenvoudig de meest houdbare manier van het aanbrengen zien. Neem de instructies voorafgaande de montage door voor lang en zorgeloos gebruik. Op deze manier blijven uw ramen en schilderwerk langer houdbaar en geeft het u een vele malen langere levensduur met minder onderhoud.

Van Ruysdael Performance

Van Ruysdael Performance is de sterkste en meest duurzame oplossing voor het plaatsen van glas.

De fijnste details blijven met Performance bewaard doordat het gedurende de levensduur flexibel verlijmt waardoor inwatering achter en onder het glas voorkomen wordt. Het schilderwerk van de ramen blijft daardoor mooier en gaat langer mee.

Van Ruysdael Performance voldoet aan ISO 11600 G20 HM, de hoogste beglazingsnormen. Deze mastiek is overschilderbaar met acryl, alkyd en lijnolie verf.

Kleur: Standaard wit, RAL 9010
Bewaartemperatuur: Tussen de 5°C en 25°C graden in de schaduw.

 

Verkrijgbaar per doos van 12 kokers van 290ml of per doos van 20 worsten van 600ml. Verschillende verpakkingen of kleuren zijn op aanvraag leverbaar voor bestellingen vanaf 50 dozen met kokers of 15 dozen met worsten.

Van Ruysdael Detail

2 detail

Van Ruysdael Detail is bedoeld voor een sterke en duurzame afwerking aan de buitenzijde. Het brengt het oorspronkelijke stopverfdetail terug, zonder de nadelen van ouderwetse stopverf. De Detail blijft gedurende de levensduur flexibel verlijmen waardoor inwatering in de sponning voorkomen wordt. Het schilderwerk van de ramen blijft daardoor mooier en gaat langer mee.

Van Ruysdael Detail voldoet in combinatie met de Van Ruysdael Performance aan de hoogste beglazingsnormen. Deze mastiek is overschilderbaar met acryl, alkyd en lijnolie verf.
Kleur: Standaard zijdegrijs RAL 7044.

Bewaartemperatuur: Tussen de 5°C en 25°C graden in de schaduw.


Verkrijgbaar per doos van 12 kokers van 290ml of per doos van 20 worsten 600ml. Verschillende verpakkingen of kleuren zijn op aanvraag leverbaar voor bestellingen vanaf 50 dozen met kokers of 15 dozen met worsten.

3 assist

Van Ruysdael Assist

Van Ruysdael Assist is het optimale hulpmiddel om de Performance en de Detail mastiek perfect af te werken en glasverontreiniging te vermijden.

Met de bijgeleverde spatels werkt u de Performance en de Detail beglazingsmaterialen mooi af.

Bewaartemperatuur: Tussen de 1°C en 40°C graden in de schaduw.

Verkrijgbaar per set van 500ml met 3 spatels.

4 perfection

Van Ruysdael Perfection

Van Ruysdael Perfection is ontwikkeld om eventuele kitrestjes, kitsluier of kleine donkere metaalkrasjes te verwijderen. Breng met een schone, zachte doek Van Ruysdael Perfection aan en wrijf de vlek of zwarte krasjes zachtjes weg.


Verkrijgbaar in potje van 35 ml . Op aanvraag in grotere verpakking leverbaar.

bottom of page