top of page
Levensduur

Levensduur

Minimaal en alleen het beste materiaal dat de maximale prestaties levert is de essentie waardoor Van Ruysdael glas lang houdbaar is. Uniek van het Van Ruysdael glas is dat de thermische prestaties door de tijd heen niet degraderen. Eigenschappen die zorgdragen voor de langst mogelijke levensduur.

Duurzaam
Houten raam

Duurzaam zoals bedoeld

Het woord ‘duurzaam’ wordt terecht maar ook onterecht voor veel producten gebruikt. Van Ruysdael glas staat voor minimalistisch materiaalgebruik, ongekende lange levensduur met blijvende thermische prestaties. De geringe glasdikte van 6,5mm geeft de mogelijkheid om bestaande vensters te behouden. Dat is een grote milieuwinst, kostenbesparing en het beschermt waardevolle architectuur. Die combinatie zorgt zo voor de positieve en nodige CO2 balans. Samen met veiligheid, akoestisch comfort en minder energie voor verwarmen maakt dat ons heldere vensterglas ongeëvenaard bijdraagt aan de klimaatdoelstellingen. Dat is duurzaam zoals bedoeld.

Garantie

Uniek is onze levenslange garantie op de thermische prestaties. Omdat alle Van Ruysdael producten gemaakt zijn om lang mee te gaan zijn alle Van Ruysdael producten onderworpen aan de van kracht zijnde wettelijke garanties. Montage instructies voor de langst mogelijke levensduur worden bij iedere levering ter beschikking gesteld. Ook na het verstrijken van de garantie blijft Van Ruysdael de gehele levensduur van uw glas tot uw dienst om alle mogelijke reparaties uit te voeren.

Garantie
bottom of page