top of page

Onderhoud

Gemaakt door Van Ruysdael. Onderhouden volgens Van Ruysdael.

Het plezier van het Van Ruysdael glas is voor de helft te danken aan de wetenschap dat u een zorgeloze toekomst tegemoet gaat.

Onderhoud
Zorgeloos
Van Ruysdael glas in de gebouwen op Place Stanislas

Zorgeloos

Als u ervoor kiest om uw Van Ruysdael glas te monteren op de beschreven wijze, kiest u voor de expertise van de door Van Ruysdael beproefde techniek en materialen die speciaal voor uw glas en vensters zijn ontworpen.

De Van Ruysdael montagetechniek en materialen versterken en beschermen de vensterconstructie, waarborgen de langst mogelijke levensduur en minimaliseren onderhoud.

De versterking van de vensterconstructie wordt gerealiseerd doordat het sterke glas met de ultra verlijmende mastiek een geheel vormt waardoor de ramen en deuren passend blijven.

De bescherming wordt maximaal doordat het Van Ruysdael glas flexibel gedragen wordt in de mastiek waardoor het materiaal van de vensters door vocht of temperatuurverschillen probleemloos zonder beschadiging kunnen ‘werken’.

Minimaal onderhoud wordt gerealiseerd door de lang houdbare flexibele en verlijmende mastiek die scheurvorming en inwatering voorkomt.

bottom of page