top of page
Energiebesparing

Energiebesparing

Bij Van Ruysdael begrijpen we de behoefte aan duurzame oplossingen in de moderne wereld. Daarom hebben we Max-One ontwikkeld en toegepast op onze hele collectie. Een innovatie in vensterglas die niet alleen je dagelijkse leven verrijkt met maximale vitaliteit, comfort en veiligheid, maar ook aanzienlijke en nodige energiebesparingen mogelijk maakt. Met de Van Ruysdael Max-One technologie gaat energiebesparing verder dan traditionele isolatie. Onze gehele collectie vensterglas is uitgerust met deze indrukwekkende eigenschappen, zoals 99% speculaire warmtereflectie van infrarood en >55% thermische isolatie. Dit betekent dat u uw leef- en werkomgeving comfortabeler kunt maken met aanzienlijk minder energieverbruik.

Milieuvriendelijkheid
Van Ruysdael glas in Palais Galliera

Milieuvriendelijkheid

Het streven naar milieuvriendelijkheid wordt weerspiegeld in het minimalistische ontwerp van Van Ruysdael glas. Door af te stappen van complexe technieken zoals gasgevulde spouwen, strips en puntjes, hebben we ultradun en kristalhelder glas gecreëerd. Dit minimalisme is niet alleen goed voor onze planeet, maar minimaliseert ook de ecologische voetafdruk van de gehele levenscyclus. Het resultaat is dat het zowel het milieu als uw leefomgeving ten goede komt.

Geldbesparing

Met Van Ruysdael Max-One bespaar je niet alleen energie, maar ook geld. Door 55% van de opgewarmde lucht te isoleren en maar liefst 99% van effectieve infraroodwarmte te reflecteren, realiseer je maximale energie- en geldbesparing. 

Geldbesparing
bottom of page