top of page

Ons Voornemen sinds 1976

12 jan. 2023

De natuur is onze norm, schoonheid ons label
Van Ruysdael is de evolutie van vensterglas, de meest klassieke beglazing die een monumentale waarde is gaan vertegenwoordigen. Met prestaties en functies en de onmiskenbare verschijningsvorm, is dit iconische glas even functioneel als veelzijdig. Deze erfgoed evolutie telt al bijna een halve eeuw en komt voort uit ons speciale voornemen, met de natuur als norm en schoonheid als label. Zo vormt deze evolutie een essentieel onderdeel van een klimaatbewuste levensstijl.

De nieuwe definitie van vensterglas
Als u in een wereld van de toenemende isolatiegetallen, rekenmodellen, keurmerken, bouwnormen en labels nog het onderscheid wilt maken, vindt u bij Van Ruysdael de mooiste beglazing in de breedste zin van het woord. Deze unieke beglazing heeft een ongekende lange levensduur, de thermische prestatie blijft constant en zorgt voor de nodige CO2 vermindering. Met veiligheid, het thermische en akoestische comfort in slechts 6,5mm blijft ons heldere vensterglas ongeëvenaard.

Savoir-faire
Van Ruysdael staat bekend als een duurzame pionier. Door onze unieke savoir-faire kunnen wij onze medewerkers en relaties motiveren om mee te werken aan een betere wereld. Daarbij gaan we verder dan de standaard isolatienormen, die eerder een deel vormen van het klimaatprobleem dan een oplossing. Samen maken we het grote en nodige verschil.

bottom of page