top of page

Modern comfort in evenwicht

Van Ruysdael glas biedt mensen het moderne comfort in evenwicht met ons gebouwde erfgoed; met minder materiaal, minder energie, de langst mogelijke levensduur en het grootst mogelijke comfort. We zorgen voor alle pijlers van een gezond leefklimaat: licht- en luchtkwaliteit, akoestisch en thermisch comfort, met een maximale bescherming tegen in- of doorbraak. En dat alles met 6,5mm helder glas. 

Van Ruysdael Glas Evenwicht Badkamer, Badkuip, Glas, Helder, Kraan, Sterk, Monument, Raam, Kozijn, Villa, Isolatie

Gevoelstemperatuur 

Het belangrijkste kenmerk van het Van Ruysdael glas is dat het warmte voelbaar terug het gebouw in straalt. 

Waar we leven creëren we echter ook vocht (o.a. ademen, koken, douchen, wassen, drogen). Dat vocht is er, als damp en is onzichtbaar in huis.

Wanneer dit vocht in het gebouw blijft -door het huis te isoleren bijvoorbeeld- beïnvloedt deze damp de gevoelstemperatuur negatief, is er meer energie nodig om te verwarmen en geeft het ongezonde bacterie- en schimmelvorming kans om zich te ontwikkelen.

Als je ervoor zorgt dat je dit onzichtbare vocht op een veilige manier zichtbaar maakt, kan je het beheersen. Je hoeft dan op die enkele momenten dat er te veel vocht is, alleen een raam of een deur open te doen. Gemakkelijk, natuurlijk en het bespaart je veel geld en energie voor de aanschaf en onderhoud van onnatuurlijke kostbare ventilatietechnieken in huis.

Zo realiseert het Van Ruysdael glas een unieke wisselwerking tussen een gezond en aangenaam binnenklimaat met een optimale temperatuurbeleving. 

bottom of page