top of page
Van Ruysdael Mastic is een beglazingsmateriaal dat glas, ramen en schilderwerk versterkt en de levensduur verlengt

Glasinstallatie en mastiek

Het Van Ruysdael glas wordt door gespecialiseerde glaszetters geïnstalleerd. Om het glas en de bestaande vensters nog langer en mooier tot hun recht te laten komen, hebben we de Van Ruysdael mastiek ontwikkeld. Een beglazingsmateriaal dat glas, ramen en schilderwerk langer houdbaar maakt en een vele malen langere levensduur geeft met minder onderhoud.

Performance

Van Ruysdael Performance

Van Ruysdael Performance voor het inzitten van ruiten met een sterke en duurzame manier voor het plaatsen van glas.  Mastiek, kit, koker, raam, sponning, ruit, glas, glasplaatsen

Van Ruysdael Performance is de sterkste en meest duurzame oplossing voor het plaatsen van glas. 

 

De fijnste details blijven met Performance bewaard doordat het gedurende de levensduur flexibel verlijmt. Het voorkomt daarmee inwatering achter en onder het glas. Het bijkomende voordeel is dat het schilderwerk van de ramen hiermee ook vele malen langer meegaat en mooier blijft. 

Van Ruysdael Performance voldoet aan ISO 11600 G20 HM, de hoogste beglazingsnormen en is uitstekend overschilderbaar met zowel watergedragen als oplosmiddel houdende verf. 

 

Verkrijgbaar per doos van 12 kokers van 290ml of per doos van 20 worsten van 600ml. Verschillende verpakkingen of kleuren zijn op aanvraag leverbaar voor bestellingen vanaf 50 dozen met kokers of 15 dozen met worsten. 

Detail

Van Ruysdael Detail

Van Ruysdael Detail een sterke en duurzame afwerking aan de buitenzijde van het kozijn. Grijze koker kit die inwatering achter en onder het glas voorkomt. Raam, sponning, inkitten van glas, ruit

Van Ruysdael Detail is bedoeld voor een sterke en duurzame afwerking aan de buitenzijde. Het brengt het oorspronkelijke stopverfdetail terug, zonder de nadelen van ouderwetse stopverf. Ook de Detail blijft gedurende de levensduur flexibel verlijmen. 

De originele details en dieptewerking in de ramen blijven bewaard en het voorkomt inwatering achter en onder het glas. Het bijkomende voordeel is dat het schilderwerk van de ramen ook vele malen langer meegaat en mooier blijft. 

Van Ruysdael Detail voldoet in combinatie met de Van Ruysdael Performance aan de hoogste beglazingsnormen en is uitstekend overschilderbaar met zowel watergedragen als oplosmiddel houdende verf. 

 
Verkrijgbaar per doos van 12 kokers van 290ml of per doos van 20 worsten 600ml. Verschillende verpakkingen of kleuren zijn op aanvraag leverbaar voor bestellingen vanaf 50 dozen met kokers of 15 dozen met worsten. 

Assist
Van Ruysdael Assist is het optimale hulpmiddel om de fijnste details perfect af te werken en de glasverontreiniging te vermijden. Geleverd met spatels.

Van Ruysdael Assist

Van Ruysdael Assist is het optimale hulpmiddel om de fijnste details perfect af te werken en glasverontreiniging te vermijden. 

 

Met de bijgeleverde spatels werkt u de Performance en de Detail beglazingsmaterialen mooi af. 
 
Verkrijgbaar per set van 500ml met spatel. 

Perfection
Van Ruysdael Perfection voor het wegwerken van krasjes op het glas. Het kan ook gebruikt worden om kitrestjes te verwijderen. De Perfection kan je makkelijk inwrijven met een zacht doekje.

Van Ruysdael Perfection

Van Ruysdael Perfection is ontwikkeld om eventuele kitrestjes, kitsluier of kleine donkere metaalkrasjes te verwijderen. Breng met een schone, zachte doek Van Ruysdael Perfection aan en wrijf de vlek of kras zachtjes weg. 

Verkrijgbaar in potje van 35 ml . Op aanvraag in grotere verpakking leverbaar. 

bottom of page